CORPORATE

De ce să fii partenerul nostru?


Analizăm și identificăm încontinuu tendințele pieței și nevoile clienților și dezvoltăm produse pe baza acestora.

Apreciem calitatea pornind de la materia primă utilizată pentru fabricarea produsului finit pe toate gamele portofoliului de mărci.

Ne promovăm produsele offline, online, direct, prin intermediul partenerilor și consumatorilor existenți.

Alegem nume de produse intuitive și emoționale, mărci validate, transmițând mesaje cu impact pozitiv și direcționat asupra educației.

Stabilim și menținem relații de afaceri la un standard ridicat.

Proiectăm intern imagini originale care definesc produsele din portofoliu și creează impactul vizual dorit, subliniind calitatea mărcii și transmițând cele mai relevante mesaje.

Avantajele de a fi partenerul nostru


PROTECȚIA MEDIULUI

Extindem gama de produse ecologice (Flushable, Biodegradabile, ECO Cert) și ne implicăm în acțiuni locale încercând să fim un exemplu pentru oamenii din jurul nostru.

ATENȚIE LA INOVAȚIE

Suntem în pas cu inovația și proiectăm produsele la cele mai înalte standarde internaționale.

PRODUCȚIE DE PRIVATE LABEL

Împreună putem dezvolta mărci strategice care aduc beneficii reciproce. Trebuie doar să ne spuneți în ce produse aveți încredere și cum doriți să arate și noi ne vom ocupa de toate.

KNOWHOW

Suntem dispuși să vă ascultăm părerea și să vă împărtășim cunoștințele noastre ori de câte ori este nevoie.

LOGISTICĂ ORGANIZATĂ

Vă puteți baza pe disponibilitatea stocului pentru orice produs. Suntem foarte organizați în ceea ce privește logistica.

ADAPTABILITATE

Suntem deschiși să proiectăm și să producem produse noi sau să modificăm produsele existente conform cerințelor pieței internaționale și a standardelor europene.